Llibre Tecnocampus Twitter – Karlos Arguiñano

El cuiner més famós d’Espanya ens presenta el seu nou llibre tecnocampus twitter gràcies als seus centenars de programes en televisió i el seu caràcter humorístic l’han portat a llançar el seu propi llibre de receptes amb el qual no deixarà a ningú desapercebut. T’atreveixes a intentar a cuinar una de les seves receptes? Endavant!

Després de set dècades de vida i mig segle cuinant, Karlos Arguiñano ens brinda un ampli receptari que configura el millor testimoni de la seva experiència i amor per la gastronomia.
Mil receptes que són un homenatge. A tots els elements que l’han portat a convertir-se en el cuiner. De referència de milions de llars. Una cura i amor únics per la matèria primera, elaboracions senzilles aptes per a tot tipus de cuiners, consells que donen al plat el toc especial i una proposta àmplia per a tot tipus de paladars i ocasions. ens presenta el seu nou llibre tecnocampus twitter.

KKarls

Arròs caldós amb tempura de borratja. Canonets de pastís de peix. Bloody mary amb escopinyes o crema de carbassa amb escamarlanet i bacó. Receptes d’elaboració pròpia, per gaudir en família o amb amics, i de les que emana aquesta alegria contagiosa que tan bé defineix la seva cuina.El nou llibre tecnocampus twitter.

4. TCM karlos 4

El cuiner més famós d’Espanya ens presenta el seu nou llibre tecnocampus twitter gràcies als seus centenars de programes en televisió i el seu caràcter humorístic l’han portat a llançar el seu propi llibre de receptes amb el qual no deixarà a ningú desapercebut. T’atreveixes a intentar a cuinar una de les seves receptes? Endavant!

Després de set dècades de vida i mig segle cuinant, Karlos Arguiñano ens brinda un ampli receptari que configura el millor testimoni de la seva experiència i amor per la gastronomia.
Mil receptes que són un homenatge. A tots els elements que l’han portat a convertir-se en el cuiner. De referència de milions de llars. Una cura i amor únics per la matèria primera, elaboracions senzilles aptes per a tot tipus de cuiners, consells que donen al plat el toc especial i una proposta àmplia per a tot tipus de paladars i ocasions. ens presenta el seu nou llibre tecnocampus twitter.

3. TCM Karlos 2

Arròs caldós amb tempura de borratja. Canonets de pastís de peix. Bloody mary amb escopinyes o crema de carbassa amb escamarlanet i bacó. Receptes d’elaboració pròpia, per gaudir en família o amb amics, i de les que emana aquesta alegria contagiosa. Que tan bé defineix la seva cuina.

2. El nou llibre tecnocampus twitter 45

El cuiner més famós d’Espanya ens presenta el seu nou llibre tecnocampus twitter gràcies als seus centenars de programes en televisió i el seu caràcter humorístic l’han portat a llançar el seu propi llibre de receptes amb el qual no deixarà a ningú desapercebut. T’atreveixes a intentar a cuinar una de les seves receptes? Endavant! Més llibres aquí

Després de set dècades de vida i mig segle cuinant, Karlos Arguiñano ens brinda un ampli receptari que configura el millor testimoni de la seva experiència i amor per la gastronomia.
Mil receptes que són un homenatge. A tots els elements que l’han portat a convertir-se en el cuiner. De referència de milions de llars. Una cura i amor únics per la matèria primera, elaboracions senzilles aptes per a tot tipus de cuiners, consells que donen al plat el toc especial i una proposta àmplia per a tot tipus de paladars i ocasions. ens presenta el seu nou llibre tecnocampus twitter.

  1. TCM KARLOS

Arròs caldós amb tempura de borratja. Canonets de pastís de peix. Bloody mary amb escopinyes o crema de carbassa amb escamarlanet i bacó. Receptes d’elaboració pròpia, per gaudir en família o amb amics, i de les que emana aquesta alegria. Contagiosa que tan bé defineix la seva cuina. El nou llibre tecnocampus twitter.

Visita més llibres aquí.

llibre-tecnocampus-twitter

Publicado en Best Seller.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *